• Aktuelt

  -

  læs mere
 • Ferie & lukkedage

  læs mere
 • Vaccinationer

  læs mere
 • Brugeroprettelse

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

Blodprøver

images

 

 

 

 

 

Vi har laboratorium i klinikken og kan selv foretage de fleste undersøgelser. Vi behøver derfor i de fleste tilfælde ikke at sende dig videre til laboratoriet på sygehuset.

Vi er glade for og stolte af at kunne tilbyde denne blodprøve-service i nærsamfundet til vores patienter.

Vi skal imidlertid gøre opmærksom på, at alle blodprøver – ligesom på hospitalet – skal være ordineret af læge eller aftalt med sygeplejerske/social og sundhedsassistent via læge.

Det er ikke muligt for patienter selv at beslutte, hvilke blodprøver, der skal tages. Det kræver som altid en faglig vurdering og skal ses i et lægefagligt perspektiv.

Der skal således ALTID foreligge en specifik aftale om, hvilke prøver, der skal tages, inden patienten møder op på laboratoriet.

Svar på prøver:
Husk at aftale med lægen, hvordan du får svar på dine blodprøver, urinprøver, podninger m.m. Der er forskellige muligheder: telefonkonsultation, e-mail-svar eller svar ved konsultation med lægen eller sygeplejersken.
Det er i sidste ende dit eget ansvar, at du får svar på dine undersøgelser.

Husk at give tilladelse til på sygehuset,  at vi må få dine prøvesvar.